
Webshop
Üdvözöllek webshopunkban!
Örömmel mutatjuk be 6 kivételes borunkat, hogy megízleld Tokaj-Hegyalja ízvilágát.






Ismerd meg jobban boraink!
Száraz muskotály
Spontán erjedt technológia, minimális cukortartalom, de még a száraz kategória határain belül. Gyümölcsös, harapható intenziv illat, játékos savak, bodzás lecsengés. Vulkanikus talajon, fiatal, jó vitalitású ültetvényről származik, kiméletesen préselve. Kellemes nyári esték ideális bora. Limitált palackmennyiség, összesen 950 palack.
Édes hárs
Ideális fekvésű, hegyi ültelvényről származik, nagyon alacsony tőketerheléssel. Fiatal, harmonikus bor, csúcsát körülbelül 2-3 éven belül fogja elérni, ezt követően sav és alkohol tartalma miatt hosszan érlelhető. Karakteres, tiszta, gyümölcsös izvilág, késői szüretnek megfelelően magasabb cukor és alkoholtartalom.
Édes muskotály
Kiváló illat, friss, élénk gyümölcsös iz. A 2022-es évre jellemző jegyekkel, egészséges, töppedt, igazán magas cukortartalommal rendelkező szemekből készült bor. Irányitott erjesztéssel igyekszünk az ideális beltartalmi értékeket egyensúlyba hozni, hogy minél jobban megőrizzük a fajta jellegét. Könnyű savai, kellemes aromái igazán könnyen iható borrá teszik.
Édes furmint-hárs
Első komoly házasitásunk, nagyjábol fele-fele arányban tartalmazza mindkét főfajtánkat. Savgerincét a furminttól, sejtelmes fűszerességét pedig a hárstól kapta. A borokat külön-külön körülbelül nagyjából fél évig érleltük, majd ezután történt meg a házasitásuk.
Édes furmint
A tokaji borvidék legjellegzetesebb fajtája, és egyben a mi borászatunk fő fajtája is. Furmintra jellemző kellemes, gyümölcsös illat, olajos textura. Komplex, intenziv birses jegyekkel tüzdelt iz, melyet a vulkanikus altalajnak köszönhetünk.
Édes furmint fürtválogatás
Prémium kategóriás borunk, legmagasabb fekvésű furmint táblánk (Kismesszelátó) válogatott terméséből készült. A 2022-es boraink között a legmagasabb beltartalmú tétel volt. Aranysárga szinű, tiszta, gyümölcsös jegyekben gazdag bor. Telt érzet, magas cukortartalom, hosszú lecsengés. Őt már nem desszertekhez, hanem önmagában, mint desszert ajánljuk fogyasztani.